Detachering

Met meer dan 25 jaar branche ervaring regelen wij razendsnel de juiste kandidaat U. Wij besparen U tijd, energie en kosten en OptimizIT zal fungeren als het verlengstuk tussen tijdelijke flexibele IT professionals en uw organisatie. Uw organisatie is uniek en heeft haar eigen specifieke wensen en eisen. Ons streven is om daaraan een zo goed mogelijk invulling te geven. OptimizIT inventariseert daarom eerst uw wensen en eisen om vervolgens uw een passende oplossing te bieden.

Lees meer

Applicatie-& Workspacemanagement

Organisaties kiezen steeds vaker om applicaties en data flexibel beschikbaar stellen. Gebruikers werken tegenwoordig met verschillende devices, vanaf wellicht verschillende locaties, waarop de applicaties en data beschikbaar gesteld dient te worden. Deze applicaties en data dient wel veelal beschikbaar gesteld te worden specifiek voor bepaalde groepen die haar eigen rechten en functionaliteiten hebben.

Lees meer

Young Talent Helpdesk & Servicedesk professionals

OptimizIT B.V. richt zich op het verder ontwikkelen van jong getalenteerde helpdesk & servicedesk professionals.
Wij bieden onze professionals diverse opleidingsprogramma’s aan en een uitdagende gevarieerde werkomgeving bij onze klanten op detacheringbasis.
Onze Young Talent professionals zijn het visitekaartje van uw ICT afdeling. Wij zullen onze professionals continue begeleiden.
U wilt onze Young professional in dienst nemen?
Voor ons geen probleem. De persoonlijke wensen en doorgroei mogelijkheden van onze professionals en wensen van onze klanten staat bij ons voorop!
Lees meer