Kandidaten

OptimizIT is een IT kennishuis en wij zijn voortdurend op zoek naar ambitieuze, gepassioneerde professionals die zich bij ons aan willen sluiten om onze klanten optimaal te kunnen bedienen. Dit kan als zelfstandige, in een tijdelijk dienstverband of in vaste dienst bij OptimizIT. Iedereen is uniek en heeft zo zijn eigen voorkeuren. Wij gaan graag met je in gesprek om samen met jou de gewenste arbeidsvoorwaarden vast te stellen.

OptimizIT is een flexibele organisatie waar jouw mening gewaardeerd wordt. Check onze vacatures voor zowel een vaste als een tijdelijke invulling.

Als zelfstandig professional ben je bij OptimizIT ook geen nummer. Wij doen meer dan alleen je detacheren. Wij kunnen je ondersteunen met je administratie, pensioen, hypotheek, trainingen, lease auto, verzekeringen. Andere wensen? Laat het ons a.u.b. weten!

Honderden professionals zijn je voorgegaan. Zit jouw vacature bij een van onze klanten er niet bij? Laat hier je profiel achter en we zullen contact met je opnemen voor het doornemen van de mogelijkheden.